Wat anderen over mij zeggen

Nadat mijn partner onze relatie na 25 jaar verbrak, staken oude angsten de kop op. In alle hevigheid kwamen ze terug. Deze angsten stonden mij in de weg en ik was vooral heel hard bezig ze weg te drukken. Ik ben hiervoor in therapie gegaan bij Ingrid. Ik heb tijdens de sessies contact gemaakt met mijn innerlijke meisje en dat was heel emotioneel, mooi en ontroerend. De sessies bij Ingrid waren heel fijn, emotioneel en ook leerzaam. Ik heb mooie inzichten gekregen mede ook door de mooie technieken die Ingrid gebruikt. Met name hebben we veel innerlijk kindwerk gedaan en dat was ook hard nodig.

Ingrid heeft het geweldig voor mij gedaan. Ze is rustig, ze kan goed luisteren en heeft mij enorm geholpen. Ik voelde mij erg op mijn gemak en vertrouwd bij haar.

Monique, 52 jaar

Ik ben bij Ingrid in therapie gegaan omdat ik veel stress ervaarde en het gevoel had vast te lopen in mijn leven. Ook zat er veel onverwerkt verdriet in mij vanwege herhaalde miskramen.

Ik voelde mij erg op mijn gemak bij Ingrid. Er was een goede sfeer en alles wat ik vertelde mocht er zijn. Dat voelde vetrouwd en veilig. Ingrid gebruikt mooie technieken die mij hebben geholpen mijn gevoelens te herkennen en er gehoor aan te geven. Er kwamen veel emoties naar boven. Door de verschillende technieken en mooie en goede vragen die Ingrid stelt heb ik gebeurtenissen een plek kunnen geven. Het was een mooie en bijzondere ervaring en ik heb veel over mijzelf geleerd.

Lieke, 41 jaar

Na een aantal sessies bij Ingrid voel ik zoveel meer rust, vertrouwen en kracht in mijzelf! Ingrid is een fijne, empatische therapeut. Ze is respectvol, straalt rust uit en weet de juiste snaar te raken. Er hangt een fijne, ontspannen sfeer in de praktijk waar ik mij helemaal op mijn gemak voel.

Ik ben in therapie gegaan vanwege mijn emotie-eten. Bij Ingrid ben ik aan de slag gegaan met mijn onderliggende probleem. Veel mooie inzichten gekregen, veel gehuild, maar ook gelachen. Mijn emoties herken ik nu steeds beter en ik heb geleerd dat ze er mogen zijn en hoe er mee om te gaan. Ik ben Ingrid enorm dankbaar!

Nora, 30 jaar