Ervaringen van cliƫnten

Tijdens mijn burn-out heeft Ingrid mij geholpen om energie op te bouwen en beter voor mezelf te zorgen. Ik ben volledig hersteld, ken mezelf beter dan ooit en heb nu een concrete persoonlijke aanpak om terugval te voorkomen. Ingrid geeft op haar warme betrokken manier precies wat je nodig hebt, ze voelt het feilloos aan. Soms geeft ze steun of advies. Soms stelt ze precies die vraag waar je voor weg bent gedoken. Pijnlijk maar zo waardvol. Met een enorme gereedschapskist met methoden en technieken helpt ze je om jezelf te leren kennen en vooral ook te accepteren. Ik ben heel dankbaar voor alles wat ik van haar heb geleerd.

Anna, 45 jaar

Vanaf het eerste moment heb ik mij gelijk op mijn gemak gevoeld bij Ingrid. Ze is een hele fijne therapeut en ik heb heel veel aan haar gehad. Zelf heb ik met haar veel gewerkt met visualisaties waardoor ik meer in contact kwam met mijn onderbewustzijn. Mijn kleine ik heeft nu iemand waarbij ze zich veilig voelt en dat neemt niemand meer van mij/ons af.

Jacky, 23 jaar

Zelden iemand ontmoet die zo goed luistert. Zonder te oordelen, de kunst verstaat om met haar manier van vragen, liefdevol te confronteren. Ingrid nam de moeite om te onderzoeken welke werkvormen het beste pasten bij mij als persoon en gaf de therapie een helder startpunt, liet mij toewerken naar een doel, verrijkte met mij het doel en was ook realistisch over de haalbaarheid ervan in relatief korte tijd. Uiteindelijk liet ze mij ook weer los, met het vertrouwen dat ik de juiste richting opga met een doel dat altijd werk in uitvoering is. En de deur staat altijd op een kier.

Alex, 46 jaar

Ik ben bij Ingrid gekomen omdat ik bijna vast gelopen was. Met behulp van veel praten, therapie, tips en trucs allemaal kleine stapjes vooruit gezet. De begeleiding deed Ingrid op een respectvolle, uitnodigende en liefdevolle manier. Fijn dat je me weer op weg geholpen hebt!

Christopher, 63 jaar

Ingrid beschikt over een ruime kennis en beheerst verschillende methodieken van therapie, welke zij waar nodig in kan zetten. Dit heeft voor een hele aangename therapie gezorgd, omdat er geschakeld en gewisseld kon worden in methodieken gedurende de looptijd van mijn therapie. Ook heeft ze een hele hoop los weten te krijgen en mij tot vele nieuwe inzichten gebracht. Ik kan niet anders zeggen dan dat ik enorm blij ben dat ik bij haar terecht ben gekomen en dat ik, met behulp van Ingrid, ook weer een stuk verder ben gekomen in mijn eigen proces. Ik zou haar aan iedereen ten zeerste adviseren.

Ricardo, 28 jaar

Ingrid is een rustige en vriendelijke therapeut die veel kennis heeft. Ze weet op een prettige manier kennis over te brengen. Vaak in de vorm van een opdracht tijdens de sessie. Het huiswerk wat je mee krijgt is nuttig, omdat het je ook thuis aan het denken en aan het werk zet om daadwerkelijk met je hulpvraag aan de slag te gaan.

Dina, 34 jaar

Ik ben naar therapie gegaan nadat ik mijn/ons ongeboren kindje verloren had en ik merkte dat ik niet bij mijn gevoelens kon komen. Zelfs op het moment dat ik mij compleet ellendig voelde, leek het echte gevoel buiten bereik. Ik merkte dat dit een copingsmechanisme van mij geworden was die te ver doorgeslagen was. In de eerste paar sessies wist Ingrid mijn muur te doorbreken en al snel de kern te vinden. Ondanks dat ik sceptisch sta/stond tegenover meditatie, was juist een meditatieve sessie hetgene wat mij in het diepste van mijn ziel wist te raken en pijn en verdriet die ver weggestopt was wist op te rakelen. Ingrid wist vaak met simpele opmerkingen, gedachtes die ik als normaal of vanzelfsprekend zag in een nieuw en ander daglicht te zetten. Door het gesprek met Ingrid aan te gaan, kwam ik tot realisaties waar ik zelf nooit op zou komen en waarvan ik de meeste nog steeds met mij mee draag. Ingrid is een aardig, vriendelijk en vrolijk persoon die op een rustige, duidelijke en prettige manier tot je doordringt.

Jeffrey, 34 jaar

Ik dacht vaak dat ik bij mensen mijn verhaal kon doen, tot ik bij Ingrid kwam. Daar kwam ik erachter hoe fijn het is dat je je je verhaal mag doen maar dan ook echt gehoord wordt. Ingrid stelde gerichte vragen, op mijn antwoorden vroeg ze nog veel verder door, waardoor ik nog dieper na ging denken over mijn antwoorden. Hierdoor kwam ik al snel bij mijn probleem. Via een aantal bijzondere visualisaties heb ik op een liefdevolle manier afscheid genomen van ‘mijn demoontjes’. Hiermee heb ik geleerd om voor mijzelf op te komen en confrontaties niet als eng meer te zien. Ik voel me nu stralend en gelukkig en wil iedereen die hulp nodig heeft naar deze lieve Ingrid verwijzen.

Dorien, 48 jaar

Ingrid heeft een mooie praktijkruimte, waar je je direct ontspannen voelt en waar je leert vanaf een afstand naar je eigen gevoelens en gedachten te kijken. Ze zet mooie therapievormen in waardoor je snel dichtbij je gevoel komt en leert wat je weerhoud om anders naar jezelf te kijken.

Leontien, 36 jaar

Nadat mijn partner onze relatie na 25 jaar verbrak, staken oude angsten de kop op. In alle hevigheid kwamen ze terug. Deze angsten stonden mij in de weg en ik was vooral heel hard bezig ze weg te drukken. Ik ben hiervoor in therapie gegaan bij Ingrid. Ik heb tijdens de sessies contact gemaakt met mijn innerlijke meisje en dat was heel emotioneel, mooi en ontroerend. De sessies bij Ingrid waren heel fijn, emotioneel en ook leerzaam. Ik heb mooie inzichten gekregen mede ook door de mooie technieken die Ingrid gebruikt. Met name hebben we veel innerlijk kindwerk gedaan en dat was ook hard nodig.

Ingrid heeft het geweldig voor mij gedaan. Ze is rustig, ze kan goed luisteren en heeft mij enorm geholpen. Ik voelde mij erg op mijn gemak en vertrouwd bij haar.

Monique, 52 jaar

Ik ben bij Ingrid in therapie gegaan omdat ik veel stress ervaarde en het gevoel had vast te lopen in mijn leven. Ook zat er veel onverwerkt verdriet in mij vanwege herhaalde miskramen.

Ik voelde mij erg op mijn gemak bij Ingrid. Er was een goede sfeer en alles wat ik vertelde mocht er zijn. Dat voelde vetrouwd en veilig. Ingrid gebruikt mooie technieken die mij hebben geholpen mijn gevoelens te herkennen en er gehoor aan te geven. Er kwamen veel emoties naar boven. Door de verschillende technieken en mooie en goede vragen die Ingrid stelt heb ik gebeurtenissen een plek kunnen geven. Het was een mooie en bijzondere ervaring en ik heb veel over mijzelf geleerd.

Lieke, 41 jaar

Na een aantal sessies bij Ingrid voel ik zoveel meer rust, vertrouwen en kracht in mijzelf! Ingrid is een fijne, empatische therapeut. Ze is respectvol, straalt rust uit en weet de juiste snaar te raken. Er hangt een fijne, ontspannen sfeer in de praktijk waar ik mij helemaal op mijn gemak voel.

Ik ben in therapie gegaan vanwege mijn emotie-eten. Bij Ingrid ben ik aan de slag gegaan met mijn onderliggende probleem. Veel mooie inzichten gekregen, veel gehuild, maar ook gelachen. Mijn emoties herken ik nu steeds beter en ik heb geleerd dat ze er mogen zijn en hoe er mee om te gaan. Ik ben Ingrid enorm dankbaar!

Nora, 30 jaar